Discover Craiova este un proiect creat special pentru a promova capitala regiunii istorice Oltenia. Din păcate, frumusețea Cetății Banilor nu este cunoscută în România și în afara țării la nivelul la care merită, iar noi încercăm să conturăm imaginea unui oraș care poate deveni o destinație de city-break pentru turiștii străini și pentru locuitorii altor localități din România.

De la frumusețea Parcului Romanescu la arhitectura Muzeului de Artă și până la vibrantul Centru Istoric, Craiova are un potențial fantastic pentru turiștii care își doresc o escapadă de câteva zile. Ei se vor afla la câțiva pași de meleagurile natale ale marelui Brâncuși, de frumusețea Defileului Dunării și de tradițiile din satele montane ale Olteniei.

Toate informațiile postate pe pagina de Facebook Discover Craiova și pagina de Instagram Discover Craiova sunt redactate în limba engleză și sunt promovate în grupurile de turism din România și străinătate, cu scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori în Craiova. Vă invităm să ne urmăriți și să ne susțineți cu un share!